Notícies

Organitzant-nos més i millor

Ahir diumenge 20 de febrer va tenir lloc una trobada de l’equip d’Amics del Nepal de Barcelona al Brull. La trobada va poder ser, per fi presencial en un entorn a l’aire lliure privilegiat, després dels últims mesos de pandèmia on havíem minimitzat les trobades que no fossin online.

En aquesta trobada es va poder parlar del present i futur de l’equip d’Amics del Nepal a Barcelona. A més, vam poder comptar amb  la visita de 6 persones interessades en participar com a voluntaris en l’associació. La trobada va servir per definir les tasques que tenim com a associació i veure els punts a millorar. Vam aprofitar per explicar el què fem a Barcelona i fer una dinàmica de brainstorming per millorar el futur de l’associació i augmentar la captació de voluntaris i socis.

Va ser una jornada molt profitosa, on tot l’equip de Barcelona va poder passar un dia esplèndid junts.