Notícies Programa d'infants Suport a les famílies

Tercera distribució de material d’ajuda

Tots ens hem adaptat ja a la nova normalitat després que la pandèmia hagi afectat el món sencer. Els casos de coronavirus al Nepal segueixen augmentant fins i tot després de gairebé cinc mesos de confinament. Des de que el govern ha aixecat el confinament total, la gent està tornant lentament a la vida normal. Tot i que no serà possible fer-ho de la nit al dia ja que moltes persones estaven i segueixen estant sense feina. Encara que ja no estan confinats, no tots els sectors han tornat a funcionar. Hi ha alguns negocis que encara no estan autoritzats a operar.

Tenint en compte aquesta difícil situació, Amics del Nepal es va apropar una vegada més als pares dels nostres beneficiaris i, després d’analitzar la seva situació actual, els va lliurar material d’ajuda. El material que es va distribuir va consistir en arròs, llenties, farina, oli, sal i sabó. A més, les famílies també van rebre diners en efectiu per cobrir les despeses del gas per cuinar. En total 25 famílies es van presentar al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal a Katmandú el 26 de juliol de 2020.I un cop més, volem agrair-vos a tots per la vostra generositat i suport fins i tot en aquest moment crucial: https://www.migranodearena.org/reto/22114/covid19-amics-del-nepal-responde

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, l’Ajuntament de Sant Quize del Vallès i Ateneu del Món: