Biratnagar CH Cases d'acolliment

La nova normalitat a la casa d’acolliment de Biratnagar

De la mateixa manera que la pandèmia ha afectat la major part del món, també ho ha fet a Biratnagar. Després de dos mesos, Biratnagar ha aixecat la restricció de confinament complet. No obstant això, fins i tot durant aquest moment incert, l’Ashram ha continuat amb la seva activitat habitual. I ha proporcionat totes les necessitats i cures bàsiques per mantenir els nens actius i motivats.

A part d’això, el centre d’acollida va començar a impartir classes a casa als més petits, ja que totes les escoles van tancar completament. Van ser els nens més grans els que es van involucrar al màxim i han impartit durant aquest temps les classes a casa als més petits. I alhora, han seguit amb els seus estudis personals.

Tots els nens del centre estan involucrats en algun tipus d’activitat dins de l’Ashram. Alguns es dediquen a l’hort, altres a la cria d’animals, mentre que altres es dediquen a aprendre noves habilitats com la sastreria, la música i la dansa. Amb motiu del Dia de l’Infant, fa poc es va dur a terme un petit esdeveniment de música i dansa dins de l’Ashram, que va ser organitzat pels nens més grans. Així que, en cert sentit, el confinament està sent molt productiu per a tots els nens.

Tot i que els casos de coronavirus estan augmentant, no han afectat la missió i determinació de l’Ashram. Per contra, senten que els ha apropat i els ha recordat la importància d’estar junts els uns amb els altres.