Bhimphedi CH Suport als joves

Bhimphedi – Katmandú Trekking

El 17 d’octubre de 2019, 8 estudiants de Bhimphedi, 4 estudiants de Katmandú i 3 voluntaris d’Amics del Nepal, van emprendre la històrica caminada del Nepal des de Bhimphedi fins a Katmandú. Aquesta ruta de senderisme és històrica ja que va ser l’única porta d’entrada a la vall de Katmandú fins a l’any 1846.

L’excursió representa la història del Nepal i resulta interessant perquè els nens de Bhimphedi aprenguin sobre la seva història, mentre que s’aventuren per la natura. Durant el trekking, els estudiants van poder conviure en un ambient diferent i es van emportar bons records, molt diferents als seus monòtons compromisos escolars.

D’altra banda, l’equip de Turisme Responsable, creat recentment a Amics del Nepal, va realitzar la seva primera investigació in situ sobre aquesta ruta. La idea és poder organitzar la caminada com a servei i ser venut com un producte turístic per a turistes nacionals i internacionals.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès