Esdeveniments

Trobada entre música, menjar i bon ambient

Un any més, vam celebrar la trobada d’Amics del Nepal, acte on se celebra tota la feina feta durant l’any gràcies a la solidaritat de tots els Amics: voluntaris, socis, beneficiaris, col·laboradors i treballadors.

Aquest any, ens vam trobar al magnífic Conservatori Municipal de Barcelona. Allà, vam gaudir de la Cristina al piano, de les cançons de la Mònica i en Manish i de la dansa de la Manisha.

També vam poder gaudir d’un pica pica Nepalès i te amb llet, i sobretot de bona companyia: ens vam aplegar una setantena d’Amics per a celebrar la solidaritat i poder escoltar a la Kavita Gurung, directora dels programes d’Amics del Nepal a Katmandú.

Moltes gràcies a tots aquells que vau venir i a tots aquells que tot i no poder-hi ser, ho heu fet possible amb el vostre suport, confiança o treball voluntari. Moltes gràcies per fer Amics del Nepal possible.