Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Visita al Jardí Botànic Nacional a Godawari


El 16 de novembre, els estudiants de la classe “Experiential Session”, els facilitadors del programa d’Amics del Nepal i dos voluntaris van fer la seva primera visita al Jardí Botànic Nacional situat a Godawari. El jardí és famós per la col·lecció de plantes locals i per integrar la investigació científica, la conservació, l’educació i la demostració en el mateix espai.

Atès que els estudiants tenien curiositat per conèixer i investigar sobre diverses plantes, el Jardí Botànic Nacional va ser el millor lloc per començar. Durant la visita, els estudiants van recol·lectar dades i informació a través de l’observació de les plantes i els panells informatius de l’entorn de jardí. Un cop al centre d’activitats, els estudiants treballaran amb l’ordinador per escriure un informe i realitzar una presentació per als altres companys. En les properes classes experimentals faran les presentacions i explicaran la seva experiència i els aprenentatges adquirits durant la visita.

El motiu principal d’aquesta sortida era fer que els estudiants coneguessin i exploressin la vida de les plantes a través de l’observació directa. En general, aquest tipus de visites sempre proporcionen una nova experiència d’aprenentatge. A més, també donen l’oportunitat d’explorar nous llocs i obtenir nous coneixements i idees.