Programa de joves Setmana social (SW)

Tancament del Social Week.01

El programa d’Amics del Nepal de 10 setmanes de durada anomenat “Social Week.01” va concloure el passat 20 de setembre. Durant aquest curs, els joves van participar en la creació d’una obra de teatre basada en els drets dels infants per presentar-la el Dia del Nen. Mentre realitzaven el curs, els joves van experimentar amb diverses formes de treball i diferents espais d’aprenentatge com la dansa i el teatre, on podien arribar a comprendre millor els drets de l’infant.

Després d’acabar la preparació del teatre, es va marcar un dia especial, el 14 de setembre, per crear un esdeveniment comunitari on els joves poguessin realitzar la seva obra de teatre, coincidint amb el Dia del Nen. El tancament oficial del curs es va realitzar el 20 de setembre al realitzar de nou l’obra als nens de la classe PBL al Centre d’Activitats Amics del Nepal.

Estem orgullosos de que els nostres objectius del curs “Social Week.01” s’hagin aconseguit després de veure l’esforç dels joves durant les dues actuacions. Començarem una segona edició “Social Week.02” el 14 d’octubre per a aquells que van assistir al primer curs i obrirem les portes a nous estudiants.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès