Esdeveniments Patan CH Programa de joves

Dia del Nen

El 14 de setembre de 2019, Amics del Nepal va organitzar la festa del Dia del Nen a la llar infantil de Patan. L’esdeveniment va ser un èxit perquè tots ens vam involucrar: nens, joves i el personal d’Amics! Durant l’esdeveniment, els més joves van realitzar una obra de teatre basada en els drets de l’infant; i els estudiants de la classe de ball van escenificar balls grupals. A més de les dues actuacions, es van organitzar activitats per als nens, com jocs i manualitats.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment va ser celebrar la infància i promoure la consciència sobre el benestar i els drets dels infants. A més, aquest dia és un dia especial per als nens, i havíem de preparar un esdeveniment especial per a la família de Patan (tots els nens que viuen en acollida) perquè gaudissin i dibuixéssin somriures i rialles!

No obstant això, sempre hi ha algun contratemps … I el temps va ser un repte aquell dia, que va fer que el programa comencés una mica més tard del previst. No obstant això, gràcies a la col·laboració i el suport de l’equip del Centre dels Nens de Patan, l’esdeveniment va ser molt productiu i l’alegria dels nens ens va recompensar tota la feina feta.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès