Bhimphedi CH

Esdeveniment esportiu Bhimphedi

A l’agost de 2019, tres voluntaris de JSport Orientacion Madrid van viatjar a Bhimphedi Balmandir per organitzar un esdeveniment esportiu. Durant l’esdeveniment, els voluntaris van realitzar diverses activitats esportives com futbol, voleibol, bàdminton, bàsquet i altres jocs estratègics per als nens de Balmandir.

Tots aquests jocs van ajudar als nens a practicar el treball en equip i també a desenvolupar la seva salut mental. Va ser un esdeveniment increïble per als nens. Realitzar activitats esportives amb diferents materials els permet explorar i adquirir nous coneixements mentre juguen.

Estem molt agraïts amb els tres voluntaris que van venir al Nepal i van ajudar a organitzar aquest esdeveniment. Aprendre i créixer amb diversió sempre és millor! 😀