Esdeveniments

Mo:mo:s a Barcelona

Després dels èxits del sopar a Benicarló a la penya Setrill (70 assistents) on vam cuinar chowmein i celebrar el Dashain i el dinar de Terrassa a la seu dels Minyons (60 assistents) on vam cuinar dalbhat i celebrar el Tihar. Ara és l’hora de Barcelona!

El dia 9 de novembre cuinarem mo:mo:s al carrer Marina 337 de Barcelona. Apunteu-vos a cuinar o veniu directament a menjar! Són dues experiències a viure! I encara més quan tots els beneficis del dinar es destinaran a la casa d’acolliment de Bhimphedi, gestionada per Amics del Nepal.

A més tindrem una convidada d’excepció. La Kavita Gurung, la nostra coordinadora al Nepal, serà a Barcelona de visita i estarà a l’acte cuinant amb nosaltres.

Les places són limitades! Apunta’t a tastar el Nepal!

Us deixem amb fotografies dels dos darrers menjars solidaris!