Amor CH Cases d'acolliment

Esdeveniment esportiu a Mahendranagar

El 5 d’agost, un equip esportiu de Madrid va viatjar fins a Mahendranagar per a realitzar activitats esportives a l’escola Florida School i a la casa d’acollida Amor Children Home.

En el seu primer dia a Mahendranagar, l’equip es va presentar al director i va visitar l’escola per compartir els seus plans i activitats. En total, l’equip madrileny va realitzar activitats durant 4 dies amb els estudiants de la Florida School: dos dies amb els estudiants d’últim any; i dos dies amb els estudiants de secundària. La gran dimensió dels patis de l’escola va fer que fos molt fàcil realitzar les activitats esportives planificades com ara bàsquet, bàdminton i voleibol. Com que a l’escola no tenen una classe específica d’educació física, va ser una oportunitat perquè els estudiants s’involucressin en fer esport. Tots els nens tenien molta energia i van estar molt actius en tot moment.

En el cas de la casa d’acollida d’Amor Children Home, l’equip va realitzar les mateixes activitats. Van poder interactuar amb nens més joves i passar temps amb ells compartint els seus interessos. En general, l’esdeveniment va ser productiu i tots els estudiants van tenir l’oportunitat de practicar l’esport que més els va atreure.