Bhimphedi CH Cases d'acolliment Patan CH

Feliç Dashain 2076

Avui 8 d’octubre és Dashami, el dia de Dashain en que els més grans posen tika als familiars i amics de menys edat que ells per a donar-los els millors desitjos. Amb la tika també donen unes quantes rupies, i així tothom que rep tiques és molt feliç.

Avui a Bhimphedi, membres de l’ajuntament, incloent l’alcalde Hidam Lama han visitat la casa d’acolliment i posat tika a tots els nens i nenes i s’ha celebrat el dia menjant fruita i dalbhat amb carn de cabra, molt preciada al Nepal donada pels membres de NCO Hetauda.

Els nois més grans de la casa ja estan impacients per a fer la caminata de Bhimphedi a Katmandú que alguns d’ells ja van fer l’any passat. Serà el proper 17-19 d’octubre, ja us explicarem com va!

Les nenes i nens de la casa d’acolliment de Patan també han celebrat Dashain visitant el parc d’atraccions “Kathmandu Fun Park”. Hi han passat unes bones hores, berenat i de tornada a casa. S’ho han passat d’allò més bé!

Des d’Amics del Nepal, us desitgem un feliç Dashain 2076