Awasuka

Awasuka apareix en el video de Practical Action sobre Solucions per Cuinar Sense Fum

Durant els darrers sis mesos el Programa Awasuka, desenvolupat per Amics del Nepal, base-A, CCD-UPC i Rotary Club of Kantipur, ha estat col.laborant amb Practical Action en la instal.lació de xemeneies a la municipalitat de Bhimphedi (Districte de Makwanpur). Junts hem instal.lat 300 xemeneies que milloraran la salut d’aquestes famílies, però que també contribuiran a conscienciar a més i més famílies. Al principi d’aquest video podem veure les xemeneies que hem instal.lat per a alguns dels nostre beneficiaris de Makawanpur, també podem veure el taller d’Awasuka a Bhimphedi (3:09 a 3:15) i a en Bhume Lama, el fabricant de xemeneies (4:07 to 4:20).

Finalment, al final del video, els crèdits mostren el nom del nostre programa: Aawaas Sudhar Karyakram (Habitat Improvement Program =  Programa de Millora de l’Hàbitat). Per últim, però no menys important, podem gaudir d’una vista aèria de la bonica comunitat de Suping, just a sobre de Bhimphedi (0:23 a 0:29).