Namuna Bari

Segona formació sobre bolets

Els dies 6 i 7 d’agost es va organitzar la segona formació sobre bolets del Projecte Namuna Bari a Bhimphedi Balmandir. En el primer taller que es va fer faltava informació que tampoc estava documentada en el manual que es va dissenyar expressament per repartir al curs. Per aquesta raó, quan es va acabar la primera plantació de bolets, es va proposar realitzar una segona formació amb l’objectiu de que els participants de Bhimphedi obtinguessin més coneixement i que milloressin en el cultiu d’aquests fongs.

Un total de 10 participants van assistir al taller. En aquest curs es va parlar de qüestions que afecten el cultiu com són l’aire, la temperatura, la humitat, la llum, el cicle de vida, el procés de cultiu, les espècies, les malalties i l’ús de pesticides en els fongs. La formació es va realitzar de manera teòrica utilitzant materials visuals perquè els alumnes poguessin aprendre de forma més efectiva. També es va proporcionar als participants un manual actualitzat sobre els bolets. La segona plantació de bolets està programada per setembre.

El projecte Namuna Bari és possible gràcies al suport d’Ateneu del Món i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès: