Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Siphal Food Fest

El 31 d’agost de 2019, els joves de la classe XII van participar en el Siphal Food Fest realitzat a la casa d’acollida Siphal Children Protection Home, on es va servir menjar a més de 75 nens, inclòs el personal. Aquesta edició va ser alhora un repte i un èxit per als joves cuiners, ja que volíem sortir de la nostra zona de confort i preparar un plat completament nou: el Newari Khaja Set. Aquest plat és típic de la cuina Newari, que sol servir-se en tots els festivals i reunions Newari, i conté més de 10 plats. Va ser bastant desafiant, ja que no teníem a ningú en l’equip que vingués de la cultura Newari. No obstant això, vam rebre tants elogis sobre el plat tant dels nens com del personal, que se’ns va dibuixar un somriure a la cara a tots nosaltres.

La idea principal de fer aquesta activitat gastronòmica és que els nostres joves desenvolupin diverses habilitats requerides a la vida i que els nens comprenguin la importància del menjar. També és la nostra responsabilitat compartir coneixement del menjar que servim.
Segurament tornarem amb un altre menú diferent el proper mes.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès