Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Classes de repàs a Siphal

Amics del Nepal va reprendre les seves classes de repàs a l’escola de Siphal el 24 de juny després d’una pausa de tres mesos. El nou programa pilot de quatre setmanes de durada i que va finalitzar el 19 de juliol va tenir com a objectiu adoptar un enfocament més creatiu i pràctic a les classes.
Es va aplicar una nova forma d’ensenyar que exigeix més participació i aprenentatge interactiu. Les classes es van realitzar amb ajuda de suports visuals, tallers d’art, jocs i diverses activitats diferents. Es va posar especial atenció al fet que els nois desenvolupin habilitats d’escriptura i conversa entre ells i els professors. Els alumnes de cinquè i sisè grau i els seus mestres han estat els beneficiaris directes d’aquest projecte pilot.

El programa pilot i la proposta de canvi d’ensenyament en les classes de repàs es van dur a terme després de debatre-ho amb el director de l’escola ja que hi ha una necessitat en fer l’educació més atractiva. Aquestes sessions pilot també han suposat un pas inicial per a Amics del Nepal per involucrar els mestres de l’escola en les activitats del nostre projecte i enfortir futures col·laboracions. El proper programa començarà la tercera setmana d’agost, després dels exàmens.