Cases d'acolliment Esdeveniments Hores socials (SH) Programa de joves

Festival Siphal Food


Un cop més, el 20 de juliol del 2019, els joves del grau XII d’Amics van anar al Siphal Children Protection Home per realitzar un festival culinari on els nens del centre van poder participar en la preparació de diferents plats. Siphal CPH és una de les branques de l’organització Nepal Children ‘s Organization (NCO), que treballa per a la protecció i el desenvolupament de nens en risc al Nepal.

Al festival gastronòmic, els joves d’Amics van preparar unes empanades, conegudes localment com momos, per a més de 70 persones, inclosos els nens i el personal del centre. A través de l’organització d’un esdeveniment d’aquest tipus, s’ajuda als nostres joves a obtenir habilitats per resoldre problemes, ja que preparar grans quantitats d’aliments per a moltes persones també és un repte. A més d’això, una de les nostres principals intencions al realitzar aquesta activitat és donar als nens del centre eines bàsiques a la cuina que els seran útils en les seves vides. Organitzarem un altre festival culinari el proper mes amb un altre menú diferent.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès