Esdeveniments Programa de joves Setmana social (SW)

Esdeveniment amb Surya Nepal Pvt. Ltd

Joves

14 joves d’Amics del Nepal juntament amb tres facilitadors de Clean up Nepal van realitzar una obra de teatre i un taller per a la gent del districte de Bara. L’esdeveniment va estar patrocinat per Surya Nepal Pvt. Ltd i es va dur a terme l’1 de juliol de 11h a 14h, on la gent de la comunitat de Bara va aprendre a separar les deixalles de casa seva.

Durant la primera hora del taller, els assistents van intercanviar idees sobre els problemes relacionats amb el malbaratament que troben en el seu entorn, tot seguit d’un debat per trobar possibles solucions. D’aquesta manera, vam intentar fer-los reflexionar sobre el problema al que s’enfronten a causa del rebuig i els vam oferir les solucions més viables basades en les seves pròpies idees.

Al final, vam recollir totes aquestes idees en una obra de teatre en la qual els participants van aprendre un cop més sobre la gestió de residus d’una manera molt divertida i entretinguda. Aquesta va ser la primera col·laboració amb Clean up Nepal fora de la vall de Katmandú, i esperem col·laborar més en els pròxims dies i enfortir la nostra cooperació.

  • Joves

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès