Awasuka Notícies Programa d'expansió

El programa Awasuka a la revista del Rotary Club de Kantipur

El programa Awasuka – centrat en construir cases segures i saludables – s’ha estat desenvolupant des de l’any 2015 i des de mitjans del 2016 ha estat col·laborant amb el Rotary Club Kantipur de Kathmandú. Rotary és una ONG a nivell internacional que va ser fundada a Chicago l’any 1905 per l’advocat i fiscal Paul P. Harris. Cada any al juliol tots els Clubs canvien de President i de Membres de Junta, i en motiu d’aquest esdeveniment publiquen una revista amb els programes més destacables que s’han desenvolupat durant l’any anterior. Aquest any Rotary ens va demanar que preparéssim un article sobre la feina desenvolupada per Awasuka durant els darrers 4 anys. El podeu trobar a partir de la pàgina 13, esperem que us agradi. La feina del programa Awasuka no hagués estat possible sense la participació de totes i cadascuna de les persones que hi surten nombrades: a totes elles el nostre profund agraïment.