Biratnagar CH Cases d'acolliment

Esdeveniment a Biratnagar

Amics del Nepal dona suport al centre d’acollida Purwanchal Bal Sewa Ashram (PAA), a Biratnagar, per oferir als nens millors condicions de vida a la llar. Aquest any, Amics del Nepal va rebre a dos joves de PAA per assistir al curs “After S.E.E.” al Centre d’Activitats de Katmandú. En aquest curs de 10 setmanes, els joves van estar exposats a diverses activitats d’aprenentatge.

Quan el curs es va acabar, els dos joves, Ayusha i Abhishek, van tornar al centre PAA, i van dirigir un taller sobre “Segregació de deixalles, pesticides, introducció de fertilitzant orgànic i la seva preparació” per als nens del centre. A més, es va regalar un contenidor de fertilitzant a la llar dels nens perquè puguin iniciar la fabricació de compost.

La idea principal d’aquest taller va ser que els dos joves poguessin ampliar el coneixement que van rebre del curs SEE. A més, per Amics del Nepal va ser una forma d’avaluar el que realment l’Ayusha i l’Abhishek van aprendre en aquestes 10 setmanes.

Gràcies a ells, el taller va ser realment inspirador per als altres nens i tots van participar al taller. Els propers dies anirem a PAA amb altres tallers a través dels quals els nens podran obtenir diferents aprenentatges.