Alfabetització de dones (WLP)

WLP Mahendranagar – Juny 2019: Esdeveniment de clausura


El 30 de novembre es va iniciar un programa d’alfabetització per les dones de sis mesos a Katan i Haldukhal, a Mahendranagar. A cada ubicació, 26 participants es van unir a les classes. Un cop finalitzat el curs, es va organitzar un esdeveniment de cloenda el 14 de juny als dos llocs.
En el curs de sis mesos, les dones van aprendre a llegir i escriure paraules nepaleses. Ara ja són capaces de llegir paràgrafs sencers. Algunes de les dones també van poder aprendre l’alfabet anglès i fer alguns càlculs matemàtics com la suma i la resta.
Durant el programa de tancament, es van distribuir certificats de reconeixement als facilitadors i a les dones que van participar activament i que van aconseguir que aquest programa fos un èxit. Aquest dia, les dones van compartir les seves experiències al haver-se unit a les classes i van explicar tot el que van aprendre durant el curs. Estaven realment molt contentes amb l’oportunitat que han tingut d’aprendre a llegir i escriure. Algunes de les dones fins i tot van comentar que estan interessades a continuar el curs i passar al següent nivell. La creació del programa d’alfabetització ha motivat a moltes dones a seguir aprenent i educar-se per si mateixes i també pel benestar de les seves famílies.