Programa de joves Setmana social (SW)

Festa de cloenda de la Setmana Social

Després d’un any de participació dels joves d’Amics del Nepal de grau 11 en el programa anomenat “Social Week”, el projecte va finalitzar oficialment el passat mes d’abril. Els joves saltaran ara al programa “Social Hours”, mentre estudien grau 12, on hauran de realitzar 200 hores de voluntariat en diferents ONG que treballen pel canvi social i el desenvolupament.

Com a tancament del projecte “Social Week”, els joves van anar d’excursió a Narayanthan, prop del Parc Nacional Shivapuri Nagarjun. Després d’haver treballat durant els últims mesos en el projecte “Waste 0 Corner”, aquesta sortida va ser important perquè comprenguessin la importància d’un medi ambient net i verd, especialment a la ciutat, a banda de l’enrenou diari. L’excursió, a més de per celebrar el tancament del projecte, també va servir per motivar els joves a continuar treballant en el projecte de gestió de residus “Waste 0 Corner” durant el proper any, quan comencin amb les hores de voluntariat.

Els estudiants van rebre un certificat individual per haver participat en el projecte jove d’un any de durada. En aquest certificat es destaquen les habilitats desenvolupades a través del Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, així com els èxits obtinguts a través de la col•laboració d’Amics del Nepal amb diferents ONG.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès