Programa de joves Setmana social (SW)

Comença el programa After SEE 2019

Amb l’arribada de l’estiu ha entrat un nou grup de joves al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal al barri de Chabahil, Katmandú. El 18 d’abril, 15 joves de diverses escoles governamentals i cases d’acollida van començar la quarta edició del curs After S.E.E. (Secondary Education Examination).

El curs de 10 setmanes de durada, que es realitza durant les vacances d’estiu dels joves, és un projecte de capacitació educativa dissenyat per a estudiants que han completat el seu 10è grau. L’objectiu d’aquest programa és que els joves desenvolupin noves habilitats i estiguin més preparats per entrar a estudis superiors, carreres universitàries o al món laboral. Es tracta d’un projecte participatiu i totalment empíric, on s’inclouen temes socials actuals. Per tant, s’espera que els estudiants que es troben en el projecte pensin més enllà i explorin la seva creativitat, desenvolupin habilitats de pensament crític i col•laborin emprenent diversos projectes socials. Els 15 joves d’aquest curs provenen dels districtes de Katmandú, Makwanpur, Biratnagar i Mahendranagar.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès