Cases d'acolliment Programa de joves Setmana social (SW)

Els joves de Children Home al curs After SEE 2019

Amics del Nepal ofereix ajuda financera a diferents centres d’acollida de nens al Nepal per millorar els estàndards de vida dels nens i millorar les instal•lacions de les llars. A més, els joves que han acabat el grau 10è a l’escola, tenen l’oportunitat d’assistir al programa After S.E.E. del Centre d’Activitats d’Amics a Katmandú. Així, a banda de donar suport financer als centres d’acollida, rebre als nois a aquest curs de 10 setmanes és una manera d’involucrar-se directament en el desenvolupament de noves habilitats.
En el curs After S.E.E., el nostre objectiu és que desenvolupin les següents habilitats clau: Col•laboració, Comunicació, Pensament Crític, Creativitat i Cura (empatia). Aquestes habilitats “5C” poden ser aplicades en totes les àrees i etapes de la vida.
Aquest any hem rebut sis nens de diferents centres d’acollida: Ayusha Nepali i Abhisek Rai de Purwanchal Bal Sewa Ashram Biratnagar, Kiran Chaudhary i Sita Syangtan de Bhimphedi Hetauda, Ganesh Parki i Yagya Raj Upadhyaya de Mahendranagar Kanchanpur. L’Ayusha Nepali i la Sita Syangtan s’allotgen a l’apartament de la Sarada didi, mentre que els quatre nois: Kiran, Abhisek, Yagya Raj i Ganesh s’allotgen a l’hostal KEBS sota la supervisió del responsable de l’hostal.
Els joves de les cases d’acollida participen en el curs After S.E.E de dilluns a divendres de 10h a 14h. Mentres que els dissabtes també participen a les classes de PBL (Project Based Learning) del Centre d’Activitats, que està obert a altres nens de la comunitat. El curs After S.E.E s’acabarà el 21 de juny de 2019 i els sis nois viatjaran de tornada als seus respectius centres d’acollida amb les noves habilitats que hauran desenvolupat en aquestes 10 setmanes d’estada a la capital.

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès