Bhimphedi CH

#KmperNepal

Fa un any vam començar un camí simbòlic de 7.480km. El nostre objetiu era poder recaptar en euros aquesta quantitat, distància real entre Barcelona i Bhimphedi, per poder renovar les infraestructures de la casa d’acolliment Balmandir. Tot i que la xifra aconseguida va quedar una mica per sota, hem aconseguit fer ja les primeres millores que han consistit en adaptar la casa per l’hivern, arreglant el dipòsit d’aigua calenta i comprant mantes i nous matalassos. A més hem pogut posar algunes taules noves al menjador i una olla nova per cuinar l’arròs. Ara arriba la temporada de pluges i just després començarem amb la reparació del teulats per evitar filtracions i goteres. Mantenir una casa amb tants habitants mai no és cosa fàcil, però amb un cop de mà de tots sempre ho hem fet possible. Gràcies a tots i totes per fer de la casa d’acolliment de Bhimphedi un espai de benestar i salut per tots els nens que hi viuen!