Bhimphedi CH

Excursió a Makwanpur Gadhi

El 6 d’abril, la família de BalMandir (el centre d’infants de Bhimpedi) va visitar Makwanpur Gadhi i va organitzar un gran pícnic, patrocinat per l’Associació local de Finançament de Dones en motiu del dia anual de l’associació. La família va viatjar amb tot l’equip de l’associació. L’associació, amb el seu pressupost anual, ajuda i dona suport als nens de BalMandir. L’any passat, l’associació també va proporcionar material de papereria a BalMandir.

Makwanpur Gadhi (el fort de Makwanpur) és un lloc històric que es troba a uns 17 quilòmetres al nord de Hetauda. La dinastia Sen va governar Makwanpur abans de la unificació del Nepal. Hi ha dos castells a la fortalesa, Mool Gadhi (fortalesa principal) i Sano Gadhi (fortalesa petita) que tenen importància històrica i cultural. El fort està envoltat per un mur de 7,6 metres d’alt i 2,15 metres d’ample. Hi ha un canal de 3 metres de profunditat que va ser construït per protegir les persones dels seus enemics.

Durant la visita, l’Associació de Dones va servir menjar deliciós. També van cantar cançons, ballar amb els nens i van gaudir molt. Va ser un viatge meravellós per a tots.