Bhimphedi CH

Bhimphedi taller d’art

El 2 de febrer de 2019, es va dur a terme un taller d’art a la Llar d’Infants de Bhimphedi, on els 29 nens van participar en diferents tasques, dividits en tres grups segons la seva edat. Per al grup dels més petits, l’activitat va ser identificar diferents formes i dibuixar i pintar imatges utilitzant aquestes formes. El grup format pels nens d’edat mitjana i els més grans, van fer un collage utilitzant materials que podien obtenir de la natura. Aquest taller també va ser assistit pel grup dels més petits.

Els nens havien de fer aquests collages en grup i col•laborar junts. A part d’això, una vegada que es van fer tots els collages, també havien d’explicar el procés del seu collage i el seu significat als altres nens, personal i facilitadors presents.

Aquest esdeveniment d’aprenentatge basat en activitats es va dur a terme durant 2,5 hores per l’equip de Katmandú amb el suport del personal de la llar dels nens de Bhimphedi.

Basant-nos en el resultat del dia, ens adonem que necessitem més esdeveniments artístics i educatius en aquest centre. Per tant, considerant la necessitat de creixement dels nens, planegem fer més esdeveniments similars a Bhimphedi en els propers mesos