Hores socials (SH) Programa de joves

Els racons de zero escombreries

Des del passat mes de juliol estem treballant en el projecte “Waste 0 Corner” amb el suport de Trivago. “Els racons de zero escombraries” consisteixen en conscienciar la comunitat de la importància de mantenir els espais nets i lliures de deixalles per gaudir d’un espai més sa i sense pol·lució.

Els joves i les joves d’Amics del Nepal treballen de valent per una banda per netejar setmanalment ells mateixos els carrers i per una altra banda donen a conèixer el projecte a través d’obres de teatre i tallers sobre gestió de residus al carrer i a les escoles.

Després de molts mesos treballant en la conscienciació a partir del proper mes de març i abril començaran a instal·lar cubells d’escombraries per què es comencin a utilitzar.

Projecte amb la col·laboració de

Amb el suport de l’Ajuntament de Castellar del Vallès