Esdeveniments

Dalbat a la penya Setrill

El Tonyo i la penya Setrill van organitzar un altre meravellós sopar solidari a Benicarló el passat 23 de febrer. Aquest cop, dalbat, el plat estrella del Nepal. Arròs amb suc de llenties, acompanyat de verdures. Menjar que tot bon nepalès menja dos cops al dia.

Dos dies abans ja es van posar mans a l’obra preparant els roscos de taronja i les decoracions, amb fotografies de totes les activitats a Benicarló, visites de membres de la penya al Nepal i fotografies de la casa d’acolliment de Bhimphedi d’Amics del Nepal.

També vam tenir la sort de rebre la visita del dos amics que havien vingut a visitar els projectes d’Amics del Nepal després del terratrèmol al Nepal. L’Alberto, que ja havia col•laborat amb nosaltres, com col•labora en altres entitats, tot i que no va poder quedar-se a menjar, també va fer una donació per als projectes. Moltes gràcies de nou per la teva confiança!

El sopar, va transcórrer en un ambient festiu i els assistents van col•laborar en la preparació del menjar i també van comprar tot de productes solidaris. Finalment gràcies als 63 assistents, vam aconseguir recaptar 1.144€ per als projectes d’Amics del Nepal. Un cop més, Benicarló no falla!