KEBS Programa d'infants Suport a les famílies

Reunions de pares

Des del 2017, el centre d’activitats Amics Del Nepal ha estat organitzant trimestralment reunions de pares en el marc del projecte “Family Support”. La idea d’aquestes reunions va sorgir de la necessitat dels pares de participar en els nostres programes i tenir una millor comprensió dels projectes d’AN, a més de tenir respostes a la seva preocupació per l’educació dels seus fills.

A la reunió celebrada el 9 de febrer, els pares van ser orientats sobre els projectes que es duen a terme a AN i es va discutir la importància de la seva participació en el desenvolupament dels seus fills. A més, en aquesta reunió, també se’ns va acudir oferir tallers que puguin ser beneficiosos en les seves vides diàries.

Per tant, en aquesta reunió en particular, vam proporcionar als pares un taller d’atenció mèdica bàsica i un taller sobre la menstruació. Van participar a la reunió al voltant de 25 pares, majoritàriament dones. Els tallers van ser facilitats pels nostres voluntaris espanyols i recolzats pel personal d’Amics. I per a la nostra satisfacció, aquestes sessions informatives van ser rebudes amb gran entusiasme. Cap al final de la reunió, vam recopilar informació bàsica dels pares per planificar futures reunions amb ells i oferir noves capacitacions basades en les seves necessitats.