Awasuka

Informe setmana 15 [11 – 18 de gener de 2019]


Namasté!

Les setmanes passen i es van tornant intenses, aquesta ha tingut un handicap afegit i es que per primera vegada s’ha quedat una persona sola i l’altra aprofitava aquest descans tan merescut! N’Ana ha tornat amb les piles carregadíssimes per poder entregar-se al 100% en aquestes darreres etapes! La setmana ha tingut de tot, ens va arribar després de molts mesos el primer dia intens de pluges, la qual cosa va dificultar les tasques, però totes les cases varen protegir el material i aquest fet ens va servir per estar preparats i saber com afrontar aquestes situacions. També va ser l’aniversari de la filla de na Supriya, una nina polissona i tímida que els primers dies s’amagava a darrere la seva mare i ara inclús s’atreveix a ajudar-nos en les tasques. Ens hem adonat de tot el que ha crescut en aquests mesos.

El que també veien com creix són les obres, i ja tenim tres cases llestes per situar la coberta, per el que esperem que en breus puguin estar acabades. De fet una família està molt contenta amb el ritme de les obres i ens va convidar a menjar un pollastre boníssim i hem pogut passar un bon moment amb els mistris!

A més hem vista acabar la setmana amb les prèvies del festival de la setmana que vi passant la nit a Suping, i hem pogut comprovar de primera mà el fred que fa allà a les primeres hores del matí degut a les gelades, dherei chisooo!!

La setmana que bé serà en Sebas qui anirà a carregar piles i segur que també torna amb moltes forces!