Awasuka

Informe setmana 16 [18 – 25 de gener 2019]

Molt bones!

Aquesta setmana hem estat molt enfeinats però amb grans notícies!
La coberta de Sanumaya i Nirmala ja estan posades, així que ja estan a punt d’acabar!
Aquest dissabte comencen amb la de Hirakumari, que Krisna Prasad té moltes ganes de veure la seva casa acabada per fi.

Hem viscut també la terrible notícia de la mort de la mare de Devraj. Ha estat un pal molt fort per a tot Suppin, ja que tots pensàvem que anava a sobreviure de l’accident. Resulta que estava escalfant en una foguera i se li va cremar la faldilla. No la va poder treure a temps i es va cremar les cames, amb la mala sort que no hi havia ningú a prop per socórrer-la.
La casa de Supriya per desgràcia i aquest succés, està parada i fins a nou avís seguirà així.
Estem fent als mistris d’aquesta casa venir a les obres que tenim més avançades perquè el puguin repetir a la casa d’Supriya un cop nosaltres ens haguem anat.

Pel que fa a Borun, hem aconseguit acabar amb la primera franja de formigó inferior, i la segona o intermèdia amb els rods col•locats.
La setmana que ve pretenem avançar molt i que només quedi acabar l’arrebossat i la col•locació del Plywood en el forjat interior.
Com aquesta casa no canvia coberta, és més senzilla i més ràpida d’executar, encara que hem patit que hi ha hagut molts canvis de mistris i això ha alentit bastant el treball.

Aquesta serà la nostra última setmana, així que esperem que tota la feina i la il•lusió del gran equip que formem ens segueixin donant uns boníssims resultats finals!

Salutacions!