Alfabetització de dones (WLP) Centre de dones Programa d'expansió

Visita de camp del grup d’alfabetització al Jardí Botànic Nacional

Un dels mètodes més plaents per explorar i enriquir el coneixement és participar en visites de camp. Amics del Nepal ha estat proporcionant aquesta exposició als seus beneficiaris. El 16 de desembre, les beneficiaries del projecte d’Alfabetització de Dones a Katmandú van participar en la visita de camp al Jardí Botànic Nacional. Hi va haver un total de 14 beneficiaries juntament amb dos membres del personal.

El Jardí Botànic Nacional és un dels majors jardins botànics de Nepal, que es troba al districte de Lalitpur. Està envoltat de boscos naturals sempre verds, i un rierol natural travessa el centre del jardí, la qual cosa afegeix a la seva bellesa. Les dones van observar més de 1100 espècies de plantes que es conserven en aquest jardí botànic. També van compartir el seu coneixement de les plantes entre elles. La visita de camp va ser realment informativa i efectiva. Les dones van adorar aquesta visita mentre es relaxaven i gaudien del paisatge i observaven els ocells.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: