Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Taller de salut sexual, materials de higiene i visita al poliesportiu

Amics del Nepal ofereix suport a cada beneficiari mitjançant tallers relacionats amb la salut i la distribució de paquets d’higiene durant tot l’any, assegurant que puguin gaudir d’una vida de qualitat. Per aconseguir això, es va dur a terme un taller de salut centrat en l’educació sexual el 9 de desembre com a part del projecte d’Aprenentatge Experiencial (EL). L’objectiu principal del taller era proporcionar un espai segur i interessant perquè els estudiants aprenguessin sobre la pubertat, la identitat de gènere, les relacions i l’establiment de límits.

Un total de 16 estudiants, juntament amb dos membres del personal i un estudiant en pràctiques, van participar en el taller de salut realitzat al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal. La sessió va incloure discussions interactives on els estudiants van participar en converses obertes per compartir les seves experiències i abordar les seves preocupacions en un espai segur. A mesura que els estudiants adquirien una comprensió bàsica de l’educació sexual, especialment sobre la salut adolescent, també es van realitzar diverses activitats divertides per capacitar els estudiants perquè navegessin els canvis amb confiança i prenguessin decisions informades.

El taller també tenia com a objectiu fomentar un sentit de solidaritat entre els estudiants del projecte EL pel tema del tercer trimestre, fomentant l’empatia i el respecte. La sessió va concloure amb la distribució de paquets d’higiene d’hivern, cadascun contenint loció, bàlsam de llavis, raspall de dents, pasta de dents i parells de mitjons per a cada estudiant. A més, per promoure una actitud positiva i la unitat, els estudiants del projecte EL es va realitzar una visita al camp esportiu a Dunkmandu just després de rebre els paquets d’higiene d’hivern. Se’ls va animar a jugar en equips mentre participaven activament en partits de bàsquet i futbol. En la propera sessió, els estudiants de EL començaran a preparar-se per a l’esdeveniment final sobre solidaritat.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: