Cases d'acolliment Classes experimentals (EL) Patan CH Programa d'infants

Esdeveniment a Patan sobre els drets dels infants

La Casa d’Acolliment de Patan ofereix cura i educació a nenes, nens i nadons necessitats. Amics del Nepal organitza esdeveniments cada any per fer que les nenes i nens de Patan participin en activitats d’aprenentatge divertides relacionades principalment amb la salut i l’educació.

En aquesta ocasió, el 2 de desembre, vuit estudiants del projecte Aprenentatge Experiencial (EL) van anar a la Casa d’Acollida de Patan per exhibir la seva actuació preparat per a l’esdeveniment final del segon trimestre celebrat al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal.

Els assistents van participar i van observar l’esdeveniment mentre el personal i els estudiants d’Amics del Nepal organitzaven i contribuïen per dur a terme l’esdeveniment amb èxit. En l’esdeveniment, els estudiants de EL van demostrar el seu aprenentatge a través de presentacions, actuacions de cant, testimonis i una ressenya d’un llibre per expressar la idea que els drets de cada infant no només han de ser reconeguts, sinó també defensats, prioritzant la seguretat i el benestar dels infants per al seu desenvolupament adequat. 

Es va presentar el concepte bàsic dels drets dels infants i la Convenció sobre els Drets dels Infants (CRC) mentre emfatitzaven els problemes que enfronten els infants en l’actualitat. L’esdeveniment va concloure amb una gran ovació de l’audiència mentre els estudiants del projecte EL cantaven amb tot el seu cor per recordar a tothom que els infants no són només individus vulnerables que necessiten protecció; són individus amb les seves pròpies veus, somnis i potencialitats.

De la mateixa manera, els estudiants del projecte EL també van obtenir una nova exposició al participar en un esdeveniment fora del Centre d’Activitats i els va permetre aprendre més sobre la casa d’acollida i la seva importància en la protecció dels drets de la infància.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: