Classes per projectes (PBL) Notícies Programa d'infants

Doc-Fest, viatges virtuals al Nepal 2023

Nepal School Doc-Fest és una iniciativa que hem creat i dissenyat Amics del Nepal per assolir dos dels objectius de la ONGD: 

  1. Realitzar projectes de cooperació amb col·lectius d’infants en el camp de l’educació al Nepal. 
  2. Divulgar la realitat cultural i social nepalesa a la nostra societat mitjançant la realització d’activitats de sensibilització i d’intercanvi.

El Doc-Fest permet a escoles de Catalunya utilitzar materials educatius creats com a projecte de l’assignatura d’anglès per a 6è de primària, per descobrir el petit país al peu de l’Himàlaia. Les escoles podran interactuar amb beneficiaris i beneficiàries d’Amics del Nepal, i podran crear un petit documental i participar al proper festival de documentals de l’associació.

Enllaç al mapa amb els videos i materials del projecte: https://www.amicsnepal.org/coneix-nos/school-doc-fest/

Durant el curs 2022/23, els alumnes de 6è de primària de l’escola Lanaspa-Giralt de Terrassa van participar al curs pilot del Doc-Fest. El projecte va acabar amb la creació d’un documental que podeu veure aquí:

El dia 12 d’abril de 2023 es va fer la premier del documental amb els alumnes, les seves famílies i uns invitats molt especials: la Kavita (directora de programes d’Amics del Nepal i experta en gastronomia del Doc-Fest) i el Rohit (coordinador del programa de joves i expert en festivals del Doc-Fest).

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: