Classes per projectes (PBL) Notícies Programa d'infants

Col·laboració artística: arquitectura, gastronomia i música

El curs 2021/22 vam estrenar una col·laboració entre els alumnes del taller Tinta i Vi de Sant Esteve de Sesrovires i els beneficiaris del projecte PBL6. En aquella ocasió els infants nepalesos i catalans van fer obres d’edificis i temples i les van exposar a Katmandú i a Sant Esteve. Els infants nepalesos els va encantar aprendre a dibuixar i pintar amb pinzells per primer cop.

Aquest curs passat 2022/23, els nous beneficiaris del PBL6 també van tenir l’oportunitat d’iniciar-se al dibuix i pintura. Els infants de Katmandú i Sant Esteve van fer pintures il·lustrant les receptes que més els agraden. Amb totes les obres, s’ha editat un llibre preciós, que ja és a la biblioteca del centre d’activitats d’Amics del Nepal, i a casa dels petits artistes catalans. A més, aquest curs els infants van fer una videoconferència per a coneixer-se: els infants nepalesos des del centre d’activitats d’Amics del Nepal i els infants catalans des de la sala d’actes de l’ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires.

Aquest curs 2023/24 la temàtica de la col·laboració artística entre els nous beneficiaris del projecte PBL6 i del taller de pintura Tinta i Vi serà la música. Segur que faran unes obres molt boniques i sobretot, s’ho passaran molt bé!

Llibre de la col·laboració artística 2022/23: Gastronomia

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: