Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Tercer trimestre de PBL

El tercer trimestre del curs d’Aprenentatge Basat en Projectes (PBL) va començar amb les avaluacions d’anglès i informàtica, meticulosament dissenyades per mesurar el progrés dels nostres estudiants. L’objectiu principal era inculcar la consciència i la participació activa entre els estudiants de PBL6 mitjançant projectes artístics col·laboratius sota el tema general de “Solidaritat i Recaptació de Fons”. Els estudiants de PBL7 estan fomentant actualment habilitats de comprensió i creativitat a través d’activitats innovadores basades en el joc centrades en l’escriptura de contes alineades amb el tema de Preparació en Anglès. 

El 22 de novembre, es van repartir els certificats d’assoliment entre els participants de PBL7, com a punt final de la iniciativa de Col·laboració Artística de l’any passat. Aquest projecte, iniciat el desembre passat, va veure la participació dels nostres estudiants de PBL6 amb els seus companys de Sant Esteve Sesrovires. El tema “Recaptació de Fons i Solidaritat” va inspirar un intercanvi creatiu d’obres d’art facilitat per un professor d’art extern que va guiar els nostres estudiants en els àmbits del dibuix i la pintura. La culminació dels seus esforços va resultar en una col·lecció de pintures enviada a Catalunya per a una exposició pública.

La resposta va arribar en forma d’un llibre de receptes enviat per joves artistes de Sant Esteve Sesrovires, que no només va alegrar els nostres estudiants, sinó que també va reforçar els llaços de solidaritat. La distribució de certificats va afegir un toc de formalitat a la celebració, reconeixent el compromís i el talent exhibits pels nostres artistes emergents. Estem desitjant amb interès el creixement continuat dels nostres estudiants, fomentant un entorn d’aprenentatge dinàmic que transcendeix les fronteres convencionals de l’educació. Amb la creativitat com a brúixola i la solidaritat com a principi rector, caminem amb confiança cap a la propera fase de la nostra aventura PBL.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: