Programa de joves Setmana social (SW)

Inici del tercer trimestre de la Setmana Social

Comença el tercer trimestre de la Setmana Social, el qual està dissenyat per promoure el desenvolupament intel·lectual dels joves de la Classe XI. Les classes acuradament dissenyades es van desenvolupar de 13:00 a 15:30 de diumenge a dimecres i els divendres, començant el 20 de novembre. El tema d’aquest trimestre, la solidaritat i recaptació de fons, emfatitza la nostra dedicació a ajudar els joves a desenvolupar les 5C: pensament crític, creativitat, col·laboració, comunicació i cura.

L’objectiu principal és guiar els nostres joves al subtil art de la planificació d’esdeveniments, combinant els valors de la solidaritat amb tècniques pràctiques de recaptació de fons. Les etapes de planificació i implementació dels esdeveniments permeten als joves mostrar les seves habilitats de pensament creatiu i crític. Els joves van dissenyar activitats solidàries ben pensades i efectives per a la recaptació de fons.

Aquest trimestre de la Setmana Social representa un pas important en el nostre objectiu continu de desenvolupar joves integrals que puguin tenir un impacte significatiu a la societat. Segur que podrem veure els resultats concrets d’aquest projecte i els efectes duradors que tindrà en el creixement social i personal dels nostres joves.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: