Esdeveniments General

Vine a la Trobada Anual 2023

Trobada anual de l’Associació
Obertura de portes: 17:30h
Hora d’inici: 18:00h
Lloc: Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia
C/ Maspons, 6 – Barcelona
Arriba el dia més esperat de l’any, el proper diumenge 26 de novembre farem la Trobada Anual d’enguany d’Amics del Nepal.

La vetllada serà tan familiar com sempre, on us donarem la benvinguda amb la Tika, seguint la tradició nepalesa. De la mà de l’equip de voluntaris de Barcelona us explicarem el detall del projecte Doc Fest, el projecte de sensibilització a Catalunya amb la participació d’escoles del país i els i les beneficiàries d’Amics del Nepal.

També farem un repàs del projecte d’intercanvi amb Nepal realitzat per l’estudi Tinta i Vi de Sant Esteve Sesrovires.

Seguint amb la jornada festiva, gaudirem de música i ball com és habitual cada any. I d’altres sorpreses per tots i totes les que vingueu!

I com no pot ser d’una altra manera, farem la tradicional rifa de Nadal on sortejarem un grapat de productes i lots amb moltes sorpreses. A més, vendrem la loteria de Nadal, el nou calendari per a l’any 2024 i la resta de productes del Nepal, idonis per regalar a la família o amics en aquestes dates tan especials.

Us hi esperem!