Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Curs de natació 2023 d’EL

Amics del Nepal sempre ha proporcionat diversos tipus de cursos, visites de camp i tallers als seus beneficiaris. Aquests adquireixen habilitats per a la vida i desenvolupen la seva personalitat a través d’aquestes activitats, que són essencials per a un futur millor en el món modern. Entre moltes habilitats per a la vida, la natació també és una de les habilitats més essencials que una persona hauria de tenir.

Des del 29 de setembre, els estudiants d’Aprenentatge Experiencial (EL) que actualment estan cursant el tercer trimestre (sobre drets dels infants) estan rebent cursos de natació al Complex Divya, situat a Nayabasti, Boudha. Aquest curs té una durada de 20 dies. A causa dels horaris escolars, els nens i nenes estan fent aquest curs en dues franges horàries: matí i tarda. Cada estudiant rep un vestit de bany i ulleres de natació i rebran una hora de formació d’un entrenador de natació cada dia, llevat dels dissabtes. L’objectiu principal d’aquest curs és proporcionar-los una de les habilitats per a la vida més importants, que és la natació. A més, com que fan el curs junts, la seva capacitat de col·laborar i cuidar-se els uns als altres millorarà.

A més a més, aquest curs de natació està alineat amb el tema del trimestre sobre els drets dels infants, incloent-hi el dret a jugar, fer exercici i gaudir de l’entreteniment. L’enfocament d’Amics del Nepal cap a l’educació i el desenvolupament de competències continua capacitant els seus beneficiaris no només amb habilitats per a la vida, sinó també amb una comprensió dels seus drets com a infants.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: