Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Esdeveniment final del segon trimestre d’EL

Després d’un curs de deu setmanes en el segon trimestre de l’any acadèmic 2023/24, el programa d’Aprenentatge Experiencial (EL) va finalitzar el 14 d’octubre amb un esdeveniment especial dedicat als Drets dels Infants. Durant aquest trimestre, els estudiants d’EL han participat en diverses activitats basades en temes, incloent cants, presentacions, projeccions de pel·lícules, sessions amb ponents convidats i visites de camp. El focus principal d’aquest trimestre ha sigut educar tots els estudiants d’EL sobre els drets dels infants i donar-los oportunitats per reflexionar de manera crítica sobre aquest tema important.

En l’esdeveniment final, els i les estudiants van mostrar el que havien après mitjançant cants, presentacions i danses per exercir els seus drets com a infants i expressar la idea que cada nen mereix viure en un món on les seves veus siguin escoltades i respectades. Les seves presentacions van destacar els problemes que els infants enfronten en l’actualitat i les solucions per abordar aquestes qüestions, a la vegada que inspiraven a tots a fer més per protegir i mantenir els drets dels infants arreu.

L’esdeveniment va tenir lloc al Centre d’Activitats d’Amics del Nepal, on el personal, els interns i els pares es van reunir per participar-hi. Dos estudiants proactius d’EL van assumir el paper d’amfitrions mentre l’audiència gaudia de les actuacions. Dels 17 estudiants d’EL, la majoria van participar d’una bonica actuació de cant, mentre que alguns van fer presentacions en paper sobre els drets dels infants i van compartir les seves reflexions sobre el llibre que van llegir durant el segon trimestre d’EL.

A mesura que l’esdeveniment avançava, cinc dels estudiants d’EL van realitzar una dansa cultural per demanar el dret a la cultura. L’esdeveniment va concloure quan una de les estudiants d’EL va compartir les seves experiències personals i va expressar gratitud a Amics del Nepal. Mirant cap al futur, les properes sessions d’EL se centraran en la solidaritat, proporcionant als estudiants una oportunitat per explorar i comprendre aquest concepte essencial.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: