Programa de joves Setmana social (SW)

Final del segon trimestre de la Setmana Social

El Programa Jove d’Amics del Nepal va concloure el segon trimestre de deu setmanes de durada el 13 d’octubre, un trimestre enfocat en els drets civils i la consciència juvenil. Al llarg del curs, els estudiants van participar activament en una àmplia gamma d’activitats, incloent-hi investigacions, projeccions de pel·lícules interessants, informació sobre les Nacions Unides i la Declaració Universal dels Drets Humans, sessions interactives que mapegen qüestions de drets humans i exploracions suggeridores de narratives històriques i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’esdeveniment final de trimestre va ser un testimoni del seu aprenentatge integral, amb actuacions profundes i discussions impactants que destacaven la importància de defensar les veus juvenils. A més, els i les joves van fer una contribució significativa a la presència en línia del programa, millorant el contingut de la seva revista juvenil i actualitzant el seu lloc web, demostrant el seu compromís en construir una comunitat juvenil educada i empoderada. El tema va contribuir amb l’objectiu primordial d’encoratjar el pensament crític i posar èmfasi en els drets fonamentals als quals tot individu té dret.

La participació activa del personal, interns i membres sèniors va crear un entorn col·laboratiu i de suport que va permetre als nou participants expressar-se de manera còmoda. La disposició dels joves a compartir experiències personals i expressar agraïments a Amics del Nepal va mostrar que el programa havia creat un grup de persones coneixedores i empoderades que podrien defensar els seus drets i contribuir a les seves comunitats. L’esdeveniment va destacar encara més el compromís de l’organització a impartir coneixements i encoratjar els joves a contribuir a una societat millor.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: