Esdeveniments Notícies

Amics del Nepal a la 6a Fira Ecosocial de Cardedeu

El passat dissabte 7 d’octubre, Amic del Nepal va participar a la 6a edició de la Fira d’Entitats d’Economia Social i Cooperació de Cardedeu, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental. L’Ateneu Cooperatiu és una iniciativa promoguda pel Departament d’Empresa i Treball sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social de la comarca, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social i solidària, el tercer sector i les cooperatives.
En aquesta ocasió, vam muntar una parada amb productes d’artesania típics del Nepal i vam aprofitar l’ocasió per donar a conèixer els nostres projectes. I també vam poder gaudir del dinar solidari que ens van oferir. Moltes gràcies per aquesta jornada!