Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Sortida al Dunkmandú i distribució de roba esportiva

Els estudiants d’Aprenentatge Experiencial (EL) dels graus 8, 9 i 10 van fer una visita de camp esportiva a Dunkmandu el 9 de setembre. El propòsit d’aquesta visita era donar als nens i nenes l’oportunitat de participar en activitats físiques, alineant-se amb el principi fonamental dels drets dels infants, el dret a jugar. Es va animar als estudiants a jugar en equips en partits de bàsquet i futbol. Abans de la visita a Dunkmandu, Amics del Nepal va distribuir roba esportiva còmode a cada estudiant d’EL, permetent que cada estudiant pogués gaudir del joc.

Un total de 17 estudiants d’EL van fer la visita esportiva amb personal d’Amics del Nepal i interns. A més, els nens i nenes es van dividir en tres equips, promocionant el treball en equip i la col·laboració, cosa que no només va ajudar a millorar la seva salut física, sinó també les seves habilitats socials. Independentment de les seves habilitats esportives, cada infant va tenir l’oportunitat igualitària de divertir-se i gaudir del partit amistós. També va ser una experiència emocionant per als estudiants demostrar el seu esperit esportiu mentre mostraven cura i respecte els uns als altres. La visita de camp esportiva dels estudiants d’EL a Dunkmandu va ser un èxit en termes d’ajudar els infants a exercir el seu dret a jugar sense cap mena de discriminació. Amics del Nepal també anima els nens i nenes d’Amics a viure en un entorn segur gaudint d’experiències memorables i enriquidores. Les properes sessions d’EL tractaran sobre els drets dels infants orientats cap a l’esdeveniment final del curs.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: