Centre de dones Programa d'expansió

Taller de salut sobre higiene menstrual i menopausa

Amics del Nepal sempre s’ha preocupat per la salut dels seus beneficiaris i beneficiàries. El Projecte d’Alfabetització de Dones (WLP) no només se centra en les classes d’alfabetització, sinó que també proporciona informació i materials relatius a bones pràctiques en salut i higiene. El 30 de setembre, les dones del grup d’alfabetització van rebre un taller de salut sobre el tema de la higiene menstrual i la menopausa. La sessió va començar amb un escalfament de 15 minuts. En total, van participar 16 dones en el taller.

Atès que les dones es troben en el grup d’edat de 35 a 55 anys, la menopausa va ser el millor tema a discutir. Aquest taller va ser molt informatiu, ja que van aprendre sobre la higiene menstrual i els signes i símptomes de la menopausa. Les dones que ja havien experimentat la menopausa van compartir les seves experiències amb les altres, la qual cosa va fer que la sessió fos més interactiva. Totes les dones semblaven estar interessades i curioses pel tema, ja que mai havien tingut una discussió sobre la menopausa abans. Al final del taller, se’ls va proporcionar un conjunt de paquets d’higiene que consta d’una tovallola, tovalloletes sanitàries, talla-ungles, sabó i raspall. Les dones estaven encantades de compartir els seus coneixements i experiències i d’aprendre sobre el nou tema durant el taller de salut, ja que aquest va ser el seu primer taller de salut d’Amics del Nepal.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: