Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Visita dels alumnes d’EL a una granja ecològica

Com a part de la nostra sessió d’Aprenentatge Experiencial (EL) sobre el tema del medi ambient i la sostenibilitat, els i les nostres alumnes van realitzar una emocionant visita a una granja ecològica el 24 de juny. Van tenir l’oportunitat d’observar les meravelles de l’agricultura ecològica i comprendre la importància de les pràctiques agrícoles sostenibles i el seu impacte positiu en el nostre planeta. La visita es va realitzar a la Granja de Permacultura Himgiri, als afores de la vall de Katmandú a Gokarneshwor. El propietari de la granja va guiar la visita i compartir els seus coneixements i experiència, permetent als alumnes explorar els camps verds i aprendre sobre la importància de mètodes ecològics com l’ús d’adobs naturals, l’evitació de plaguicides i la promoció de la biodiversitat.

Van participar un total de 16 alumnes de vuitè, novè i desè curs, acompanyats per quatre membres del personal i interns. L’alumnat va rebre una càlida benvinguda a la granja amb fruites fresques i un àpat saludable, tot produït allà mateix. Mentre els nostres alumnes s’endinsaven en el món de l’agricultura ecològica, van aprendre sobre el concepte de permacultura i la dedicació de la granja a la cultura de l’agricultura sostenible. Durant la visita, el propietari de la granja també va abordar qüestions ambientals importants com la contaminació atmosfèrica i l’escalfament global, que són l’enfocament actual de les nostres sessions d’EL. Alguns dels infants fins i tot van participar en la plantació d’arrossars, una experiència emocionant que els va permetre connectar amb la terra i valorar el treball dur que implica el cultiu dels nostres aliments.

Estem agraïts a la Granja de Permacultura Himgiri per compartir els seus coneixements i suport en l’agricultura ecològica amb els i les nostres alumnes.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: