Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Taller de salut PBL i distribució de paquets d’estiu

El 28 i 29 de juny vam organitzar un curs bàsic de salut, seguit de la distribució de roba d’estiu i paquets d’higiene per als estudiants del grup PBL. L’objectiu principal del curs era conscienciar els estudiants sobre la importància de la higiene personal i les cures bàsiques de salut. Hi van participar un total de 21 estudiants.

Es va fer una breu introducció sobre les cures bàsiques de salut, destacant la importància de cuidar-nos a nosaltres mateixos i mantenir-nos sans i nets. Per exemple, rentar-se les mans, banyar-se, raspallar-se les dents, tallar-se les ungles, rentar els mitjons i canviar-se la roba interior. Al final del curs, es va distribuir un conjunt de paquets d’higiene i roba d’estiu a cada estudiant, que incloïa roba interior, mitjons, tisores per ungles, samarretes i sabates, amb l’objectiu de millorar la seva higiene personal. Va ser una nova experiència per al grup PBL 6, ja que era la seva primera vegada participant en un curs d’aquest tipus. Els i les estudiants també estaven contentes de rebre aquests paquets i d’aprendre sobre la seva pròpia salut a través del curs.

Amics del Nepal sempre s’assegura que els infants visquin amb salut i tinguin accés a una atenció mèdica adequada. Amb aquest objectiu en ment, proporcionarem algun tipus de cures bàsiques cada any.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: