Classes experimentals (EL) Programa d'infants

Taller de salut i distribució de paquets d’estiu EL

A Amics del Nepal pensem que cada infant mereix una vida plena i saludable. Per aconseguir-ho, donem suport a cada beneficiari amb ponents convidats, tallers i activitats sobre salut, i distribució de paquets d’higiene durant tot l’any perquè puguin gaudir d’una vida de qualitat. El passat dissabte 8 de juliol, vam organitzar un taller sobre malalties aerotransportades com a part del nostre projecte d’Aprenentatge Experiencial (EL). Hi van participar un total de 16 estudiants, acompanyats de dos membres del nostre equip i interns. L’objectiu principal del taller era que aprenguessin sobre aquestes malalties, així com les maneres de prevenir-les, alineant-nos amb l’ODS núm. 4: Educació de Qualitat.

Va ser una sessió divertida i interactiva, on els nens i nenes van compartir les seves experiències i aclarir dubtes sobre les malalties. També vam organitzar diferents activitats entretingudes per mantenir-los engrescats. Per acabar, vam repartir roba d’estiu i kits d’higiene amb mitjons, sabates, ampolles d’aigua, tovalloles i tisores per ungles, fomentant un estil de vida saludable. Van adquirir coneixements bàsics sobre les malalties aerotransportades i van entendre la importància de cuidar la seva salut. Aquesta activitat també va augmentar la seva consciència sobre aquests temes fonamentals, en línia amb el que treballem a EL.

Amb l’entusiasme dels i les participants, el taller de salut i distribució de paquets d’estiu a EL va ser un èxit per promoure una actitud positiva cap a la salut i la higiene. Pròximament, tindrem un taller sobre temes de salut durant l’hivern per als nostres estudiants d’EL. A més dels tallers, portem a terme activitats de salut al llarg de tot l’any en diferents sessions, sempre donant suport als i les nostres estudiants en el seu aprenentatge continu.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: