Classes per projectes (PBL) Programa d'infants

Visita de camp a la Finca d’Agropermacultura Himgiri

Dissabte 3 de juny vam realitzar una visita de camp a la finca d’agropermacultura Himgiri. Hi havia un total de 11 beneficiàries de la classe PBL6 juntament amb dos membres del personal. L’objectiu principal d’aquesta visita de camp era crear consciència sobre com les organitzacions promouen un entorn sostenible, donant una idea de les pràctiques d’agricultura orgànica. El propietari ens va guiar per la finca i ens va familiaritzar amb diferents mètodes d’agricultura orgànica. La finca tenia un ampli espai i una gran varietat d’espècies de fruites i verdures. Hi havia una àrea gran a la cantonada superior dreta de la finca dedicada exclusivament al conreu de maduixes, on el propietari va permetre als infants recollir i menjar maduixes. Totes les beneficiàries estaven molt contentes, ja que també van poder experimentar la collita de les maduixes de la finca.

En general, va ser una experiència bonica i enriquidora tant per a les beneficiàries com per al personal. Amics del Nepal continuarà portant les nostres beneficiàries a diferents exposicions, centres esportius i llocs històrics amb l’objectiu de proporcionar exposició i intercanvi comunitari a través de les visites de camp.

Aquest projecte és possible gràcies al suport de tots els socis d’Amics del Nepal i de les entitats col·laboradores: